Το ROCKWOOD

Η κατασκευή του από ξύλο και πέτρα προσφέρει ένα κομψό και ζεστό χώρο δεξίωσης για εταιρικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής καθώς και business meetings, με την αίσθηση της ιδιωτικής οικίας.

Συνδυάστε business με απόλαυση.

 

Το ROCKWOOD αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την διοργάνωση των πιο παραγωγικών και δημιουργικών offsite meetings. Διοργανώνοντας τη συνάντησή σας σε μια τοποθεσία εκτός του χώρου εργασίας ενθαρρύνετε σημαντικά τη δημιουργικότητα της ομάδας σας.

 

Εξοπλισμός και Streaming

Προσφέρουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, για μια ημέρα ή μια νύχτα. Projectors, sound systems, live streaming συνδέσεις κι όλα όσα θα χρειαστείτε για μια συνάντηση hightech σε έναν κλασικό χώρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Χρήση ολόκληρης ημέρας από το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα.

 

Υπηρεσίες Catering και σερβίρισμα κοκτέιλ.

 

Χώρος στάθμευσης ελεγχόμενος δίπλα στον χώρο μας, καθώς και μεταφορά των εργαζομένων σας κατόπιν αιτήματος.

 

Μια δίωρη πρόβα πριν την επίσημη εκδήλωση είναι δυνατή, επίσης κατόπιν αιτήματος.

 

 

Συστήνουμε μια λίστα από εγγυημένους συνεργάτες στο catering, διακοσμητές, music DJs φωτογράφους και βιντεολήπτες. Εξοπλισμός όπως projectors, HD οθόνες, wifi internet and streaming μπορεί να ενοικιαστεί, αν ο ήδη υπάρχων εξοπλισμός μας δεν σας καλύπτει. Επίσης συνεργαζόμαστε με μία μεγάλη γκάμα από μουσικά σχήματα-γκρουπ, από οποιαδήποτε μουσικό στυλ σας ενδιαφέρει.