top of page

ΚΡΥΠΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Coin Manufacturing

 

Είναι δύσκολο να προβλεφθεί το οικονομικό μοντέλο που θα προκύψει μετά από την παγκόσμια υγειονομική-οικονομική κρίση. Φυσικά, το ενδιαφέρον για εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσαν τουλάχιστον να στηρίξουν την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας φαίνεται να αυξάνεται, ενώ πολλές επιχειρήσεις, ισχυρές εταιρείες αλλά και τράπεζες αρχίζουν να επενδύουν στο Bitcoin και να υιοθετούν λειτουργίες των αποκεντρωμένων οικονομικών μοντέλων. Για πολλούς εμπειρογνώμονες, αυτός ο γάμος υψηλής τεχνολογίας με την οικονομία μπορεί να είναι θεμελιώδης για κάθε επιλογή ενός μελλοντικού αποτελεσματικού οικονομικού μοντέλου που θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Η Κρυπτο-οικονομία φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επανέναρξη της ετοιμοθάνατης παγκόσμιας οικονομίας. Ο σύγχρονος επιχειρηματίας που επιδιώκει την επιτυχία και αγωνίζεται για την επιβίωση της επιχείρησής του εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης θα μπορούσε να επωφεληθεί από την έγκαιρη ενημέρωσή του για κάτι που σύντομα μπορεί να αλλάξει αυτό που γνωρίζαμε για το επιχειρείν !

 

Με το logon.gr μπορείτε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στις λεωφόρους της κρυπτο-οικονομίας! Οι έμπειροι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

 

 

Λίγα λόγια για το Bitcoin

Για τους περισσότερους το Bitcoin και η έννοια του Κρυπτονομίσματος αποτελούν γρίφο, μυστήριο ή στη χειρότερη περίπτωση απάτη.

Τι είναι λοιπόν το Bitcoin;

Ας δούμε με λίγα λόγια περί τίνος πρόκειται.

Το Bitcoin μπορεί να οριστεί ως ένα ηλεκτρονικό νόμισμα που βασίζεται σε μια αλυσίδα ψηφιακών υπογραφών. Ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταφέρει το νόμισμα και κατά συνέπεια την αξία που αυτό φέρει σε έναν άλλο χρήστη υπογράφοντας ψηφιακά την κρυπτογράφηση της προηγούμενης συναλλαγής και το δημόσιο «κλειδί» ή «λογαριασμό» του χρήστη προς τον οποίο στέλνει το νόμισμα του. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται με την πρόσθεση των νέων δεδομένων στο τέλος της αλυσίδας υπογραφών που ορίζουν την κίνηση του νομίσματος από και προς έναν άλλο χρήστη. Ο δικαιούχος κομιστής μπορεί να υπογράψει ψηφιακά το τέλος της συναλλαγής επαληθεύοντας έτσι τη μεταφορά στην αλυσίδα συναλλαγών ώστε να επικυρωθεί το δικαίωμα ιδιοκτησίας του νέου ιδιοκτήτη (δηλαδή του χρήστη που λαμβάνει την πληρωμή).

Ο νέος χρήστης θα αναρωτηθεί διαβάζοντας: «Πως θα τα κάνω όλα αυτά χωρίς τεχνικές γνώσεις; 

 Δεν χρειάζεται να ξέρω προγραμματισμό, να ξέρω να αναπτύσσω κώδικες και να έχω εμβαθύνει στις έννοιες και στις  πρακτικές της κρυπτογράφησης  και  στους «κανόνες» της κρυπτοοικονομίας;»

Η απάντηση είναι όχι!

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι Bitcoin για να αρχίσει ο οποιοσδήποτε να συναλλάσεται χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό νόμισμα. Έχουμε εδώ μια εξαίρεση στη γνωστή ρήση: Κάθε αρχή και δύσκολη. Στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό και εύκολο για οποιονδήποτε να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Bitcoin, είτε για να μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια αξίες, είτε για να επενδύσει – θα δούμε μαζί με ποιο τρόπο και τι σημαίνει «επενδύω» στο Bitcoin ή γενικά στα κρυπτονομίσματα και το οικονομικό περιβάλλον που έχει ήδη δημιουργηθεί και εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Σεμινάρια

 Όσοι ενδιαφέρεστε, κλείστε έγκαιρα θέση. Οι παρουσιάσεις διεξάγονται σε γκρουπ 1-5 ατόμων. Εγγραφές πραγματοποιούνται στο logongroup2020@gmail.com

Τα σεμινάρια απευθύνονταi σε όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Εξηγούμε τις ιδιαιτερότητες του bitcoin και των άλλων κρυπτονομισμάτων, σας δείχνουμε πώς μπορείτε να αγοράσετε με τον φτηνότερο και ασφαλέστερο τρόπο. Τελειώνοντας θα έχετε αποκτήσει πορτοφόλι και ένα ποσό από τα πρώτα σας κρυπτονομίσματα.
Η πρώτη ενότητα αναφέρεται στο bitcoin. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη φιλοσοφία και τη λειτουργία των κρυπτονομισμάτων. Η δεύτερη εξηγεί πώς δουλεύει το σημερινό νομισματικό σύστημα. Η τρίτη ενότητα αποτελεί ένα πρακτικό επενδυτικό εγχειρίδιο για αρχάριους. Περνώντας από το στάδιο του «γιατί» να ασχοληθείτε, στο «πώς» να εμπλακείτε με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Λοιπόν, στις επενδύσεις πρέπει:

 

α) να αποδεχθείς το ρίσκο σου

β) να το υπολογίσεις και

γ) να καταλάβεις με βάση τη γενική θεωρία του ρίσκου ότι

 όσο πιο πολλά μπορείς να κερδίσεις, τόσο πιο πολλά μπορείς και να χάσεις.

 

Εν τέλει αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό εδώ είναι ότι πριν προβούμε σε επενδύσεις πρέπει να κατανοήσουμε τις βασικές αρχές του τι προσδοκώ και γιατί το προσδοκώ, ποιο είναι το ρίσκο και ποια η πραγματική του απόδοση.

Μπορεί κάποιος να βγάλει γρήγορα κι εύκολα χρήματα;

 

Πολλοί αναρωτιούνται “πώς θα βγάλω εύκολα και γρήγορα χρήματα” χωρίς να κατανοούν τους εγγενείς κινδύνους των ενεργειών τους, ενώ άλλοι μπερδεύουν το επενδυτικό ρίσκο με τον τζόγο.

 

Αποτέλεσμα είναι να χάνονται περιουσίες λόγω του οικονομικού αναλφαβητισμού που μαστίζει και την Ελλάδα, αλλά και το μεγαλύτερο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού.

 

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των περιορισμένων χρημάτων, η ανάγκη για επενδυτική συμβουλή είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

 

 

Τα συνηθισμένα λάθη των επενδυτών είναι:

 

  • ανυπομονησία και απαίτηση για γρήγορα χρήματα

  • μη ρεαλιστικοί στόχοι

  • πρόωρη αντίδραση σε πιθανές αυξομοιώσεις τιμών με αποτέλεσμα να χάνονται πολλά χρήματα σε βάθος χρόνου λόγω φόβου

  • μη ύπαρξη στρατηγικής και χρονικού ορίζοντα

  • παράβλεψη αυξημένων διαχειριστικών εξόδων

  • αγορά – πώληση σε λάθος χρονική στιγμή, δηλαδή μαζί με όλο τον κόσμο.

Ο επενδυτής θα πρέπει να λάβει υπόψιν την σχέση απόδοσης – ρίσκου αλλά και την διασπορά σε διαφορετικά Κρυπτονομίσματα ( Bitcoin, Ethereum κλπ)

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

Η επένδυση στο Bitcoin ή σε κρυπτονομίσματα μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια χρημάτων σε μικρές ή ακόμα και σε μεγάλες χρονικές περιόδους.

Οι επενδυτές θα πρέπει να αναμένουν μεγάλο εύρος διακυμάνσεων στις τιμές.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Ιστότοπο δεν δύνανται να εγγυηθούν ότι οι επενδυτές δεν θα χάσουν χρήματα.

Οι χρήστες αυτού του Ιστότοπου είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να καθορίσουν ποιοι, αν υπάρχουν, φόροι που εφαρμόζονται στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Οι ιδιοκτήτες, ή οι συνεισφέροντες σε αυτόν τον Ιστότοπο ΔΕΝ είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό των φόρων που εφαρμόζονται σε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Stock Market Chart
Scattered Coins
Euros
bottom of page